Νομίσματα
Ελλάδα
Χορό ::  Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή & Επιστροφές

Πολιτικές ακύρωσης

Εάν αλλάξετε το μυαλό σας μετά από μια παραγγελία, μπορείτε να την ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή πριν έχουμε στείλει το δέμα σας έξω, και εφαρμόζει το 25% ακυρωτικά. Η πλειονότητα των παραγγελιών αποστέλλονται μέσα σε 1-2 μέρες, οπότε αν η παραγγελία αποσταλεί ήδη, θα πρέπει να απορριφθεί το αίτημα ακύρωσης.

Επιστροφές / Αντικατάσταση

Εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με το προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 3 ημέρες από τη στιγμή που πήρε σας τους, ή να επιστρέψουν θα πρέπει να απορριφθεί το αίτημα. Προσφέρουμε την επιστροφή και την υπηρεσία ανταλλαγής στις ακόλουθες τρεις περιπτώσεις: 1.We έκανε κάποια λάθη από την αποστολή των αγαθών (π.χ., λάθος μέγεθος, λάθος χρώμα ή λάθος στυλ) ή τα εμπορεύματα που έχουν κάποια προβλήματα ποιότητας (δεν έχει καταστραφεί από τις τεχνητές παράγοντες), μπορείτε να τους στείλετε πίσω σε μας για κανένα χρεώνουν, μόλις λάβουμε επιστροφής δέμα σας. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας, αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα σας στείλουμε το νέο προϊόν ή να σας επιστρέψουμε. 2.Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας (τα προϊόντα είναι σε καλή κατάσταση) και θα ήθελα να τους επιστρέψει. Θα πρέπει να φέρει το βάρος όλων των εξόδων αποστολής. 3.Σε περίπτωση που θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν σας από τα δικά της προβλήματα (πάρει λάθος μέγεθος, λάθος χρώμα ή λάθος ύφος) .Μπορείτε πρέπει να πληρώσετε όλα τα τέλη ανταλλαγής ναυτιλία.

Πολιτική επιστροφής

Εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με το προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 3 ημέρες από τη στιγμή που πήρε σας αυτά, ή θα απορριφθεί το αίτημα επιστροφής. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε στους πελάτες αποτελεσματικών υπηρεσιών και να κερδίσει την ικανοποίηση των πελατών. Σε περίπτωση που θα βρείτε την αγορά σας ακατάλληλο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια πλήρη επιστροφή (ή να στείλετε ένα νέο ζευγάρι), υπό τους ακόλουθους όρους:
1.We έχουν κάνει κάποια λάθη αποστολής των προϊόντων ή των εμπορευμάτων να έχουν κάποια προβλήματα ποιότητας (δεν έχει καταστραφεί από τις τεχνητές παράγοντες), και δεν θέλετε να αλλάξετε ένα νέο ζευγάρι, αλλά επιστροφή. Χρειάζεται να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς. Όταν λάβαμε το προϊόν και βεβαιωθείτε ότι είναι μη-ανθρώπινους παράγοντες ή μη-ανθεκτικά εξωτερικές ζημιές, εμείς θα σας δώσουμε μια επιστροφή.
Η εταιρεία 2.Our έχει δεσμευτεί να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και την ποιότητα των προϊόντων. Έχουμε προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι σήμερα σε απόθεμα και η τιμολόγηση είναι αληθή και ορθά. Στην απίθανη περίπτωση που ένα στοιχείο παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα ή δεν είμαστε σε θέση να εκπληρώσει την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε μέσα σε 24 ώρες για να αλλάξετε τη σειρά ή να σας δώσει πίσω τα χρήματα.
Copyright © 2017 www.velocityprintdesign.com. Powered by παπουτσια nike